Brug tiden på cyklen - ikke på administration

Team shop

Hos Parentini Nordic vægter vi timerne i sadlen højere end timerne foran computeren. Derfor tilbyder vi vores kunder at bestille teamtøj let og enkelt via vores Team Shop.

Sådan fungerer Parentinis Team Shop

  1. Vi opretter en unik Team Shop til jeres klub/firma (+30 personer) og sender jer et link, hvor rytterne kan se og bestille det nye design. I Team Shoppen kan de læse al nødvendig information om tøjet: design, størrelser, priser, bestillingsfrist og forventet levering.
  2. Rytterne bestiller selv tøjet og I slipper for det tidskrævende arbejde det er, at administrerer størrelser og betaling.
  3. Den enkelte rytter betaler sin ordre online med kreditkort. Ønsker I hellere at betale alt tøjet samlet på én faktura, klarer vi også den.
  4. Når bestillingsfristen er overskredet, og alle ryttere har lagt deres ordre, bliver tøjet sat i produktion ved Parentini i Montopolli i Toscana, Italien.

Sådan har vi gjort bestilling af jeres nye Parentini teamtøj enkelt og nemt, så I kan bruge tiden på at cykle og ikke på at administrere teamtøj.

  1.  

Få jeres eget, unikke design

Har du ikke allerede en ide om, hvordan jeres nye cykeltøj skal se ud?

Lad vores erfarne in-house design-afdeling, der stod bag det danske landsholds DENM-kollektion fra OL Rio 2016, give et bud på, hvordan et unikt tøjdesign kunne se ud for netop jeres firma/klub.

Se et udvalg af vores designs her

TIL FART OG DISTANCE. MED NORDISK UDTRYK.

Klassiske dyder og no bullshit